Aistein

Runoilija Petrarch

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilija, kirjailija "On niin vaikeaa erottaa tähtiä toisistaan, ne loistavat liian kirkkaasti"
 

Olet ihana,
sanovat silmät,

äänesi on kuin kevätpurojen solinaa,
kuulevat korvat,

Sä tumppasit mun sydämeeni,
sanovat muistot,

Jatka elämää,
sanoo järki

Selite: 
Lyhyestä ... kaunein
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot