No communication

Runoilija Petrarch

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilija, kirjailija "On niin vaikeaa erottaa tähtiä toisistaan, ne loistavat liian kirkkaasti"
 

Mulla on aikaa,
kuunnella,
mutt sulla ei oo,
sanoja.

Tuleeko tästä enää mitään,
jos ei pystytä keskustelemaan

mulla on sanoja
sulla ei ole aikaa...

Selite: 
No communication
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot