särkevä suru

Runoilija ketkupolkka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sydämenikö se on matkannut,
ahtautunut verisuoniin,
tarttunut kiinni,
kiskonut itsensä pääni sisälle.
ja sykkii nyt vihaisena.

tai sitten väsyneenä nojaillen,
pää jalkojen välissä puhkuu
ja puhisee.

mutta sykkii kuitenkin.

ja minuun sattuu.

Selite: 
hysteeri-itkua seuraa usein päänsärky.
Kategoria: 
 

Kommentit

erittäin erittäin kauniisti kirjoitettu runo, mutta samalla niin surullinen ja sydäntä repivä.... toivottavasti sinuun ei nytten satu... niin ja onneksi olkoon!! :) kaunis runo ja samoiten sen kirjoittaja

 

Käyttäjän kaikki runot