Aina läsnä vaikkei sittenkään

Runoilija Nimimerkitönotus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä olet minun maani myynyt

(Rakkaani

Olet hidas kuolema sisäelimissä

kuiskaus tyhjiössä

Huudot roviolla palavissa noidissa)

Tyyneytesi tahtoisin

repiä riekaleiksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä runossa on tyyneyttä, mutta pinnan alla kuohuvaa ristiriitaisuutta rakkauden ja vihan välillä. Upeasti punottu runo.

 

Käyttäjän kaikki runot