Unohda minut

Runoilija Nimimerkitönotus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kynän varressa kiikun
odottaen hiljaista kuiskausta
sanoja syvistä vesistä ja kauempaa

Tuutuutupakkirulla
minä itsehillinnän puhallan savuna ilmaan
Ikävä tuhkana kupissa

Sinut kerran toin tähän
missä mummo lauloi ja sai runouden kasvamaan minussa
annoit itkeä ja nauraa
kun jalat lähtivät alta enkä minä sitä näin tarkoittanut

Eivätkä ne tule
aaltoina vaan pisaroina
ahdistuksen harhaisina aaveina

sillä olen näyttänyt sinulle sen mikä teki minut
jo silloin kun vasta mietin saanko olla omasi
Irstas tirkistelijä!

Annoit minun antaa kaiken
ja nyt olet vieras

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot