Sinun vuoksesi

Runoilija Ireth of Dorthonion

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 29.1.2006
Viimeksi paikalla: 19.3.2021 20:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
1.3.1980

Brandi Carlile: The Story Indica: Hiljainen maa Oisko kommentti liikaa pyydetty? :) Ja kaikki runothan ovat tietysti minun omaisuuttani eikä niitä näin ollen saa kopioida ilman lupaa.
 

Sinun vuoksesi Mr. Know-it-all.
Niinkuin vuoksi ja luode
Nousee vesi ja laskee

Sinun vuoksesi Mr. Know-it-all.
Unta nähden.
Kiskon radaltaan jokaisen tähden
Huudan aurinkotuulen puhaltamaan.
Siirrän Jupiterin kuut kierroltaan
Kierrän lunaarisen vuoden paikoiltaan.

Io

Europa

Ganymedes

Kallisto

Sinun vuoksesi Mr. Know-it-all
Sinun vuoksesi ja minun
Mutta vain

sinun
Selite: 
Ei sanottavaa jää....
Kategoria: 
 

Kommentit

voimakas

pidin todella paljon

 

Käyttäjän kaikki runot