Tahtoisin unohtaa

Runoilija tekstikoko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus niin vain on parempi.
 

Tahtoisin kaiken taakse jättää ja unohtaa.
Kaiken vanhan mielestäni poistaa.
Aloittaa kaiken alusta,
Unohtaa kaikki murheet ja iloita.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Moni varmasti toivoo aivan samaa. Pidin runostasi.

 

Käyttäjän kaikki runot