Aika

Runoilija tekstikoko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus niin vain on parempi.
 

Elämä valuu hukkaan,
Minulla ei ole aikaa.
Täytyy ryhdistäytyä,
Mutta sitten tuhlaan aikaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot