Hiekkaranta

Runoilija tekstikoko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus niin vain on parempi.
 

Sydämeni takoi lailla sotarummun,
Kun tanssahtelimme alla auringon.
Tuuli riehui hiuksissani,
Hiekka pisteli jaloissani.
Pian aamu saapui,
Yö aamuksi muuttui.

Selite: 
Nopeasti väsätty runo ihan vitsinä, mutta tulihan siitä ihan mukava. (:
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on hei ihana ! : )

 

Käyttäjän kaikki runot