onnellinen

Runoilija kuole

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

lyhyt,mustahiuksinen,kalpea,silmalasipäinen,vihreänkellertävä silmäinen tyttö.
KOMMENTOIKAA RUNOJA~ risuja ja ruusuja otetaan myös vastaan! (+ muu rakentava kritiikki;) tack! ) ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
~ if you wanna fly you got to give up the shit that weighs you down.~
 
 

jos minut siepattaisiin,
välittäisitkö?
jos minä kuolisin,
itkisitkö?
jos minä itkisin yksin nurkassa,
tulisitko lohduttamaan?
Jos edes kehtaisit tehdä jotain näistä
hyväkseni tai edes tuhlata yhden ajatuksen minuun,
olisin pilvissä ja onnellinen vain sen ansiosta.
mutta jos et edes kehtaa ajatella
asiaa,
edes tuhlata yhtä pientä ajatusta minulle,
itkisin vuolaasti ja häipyisin lopullisesti
olemasta riesanasi tai kenenkään muun riesana.
Sillä, jos sinä välität, välittävät muutkin.
joten ole kiltti ja välitä ja tuhlaa ajatuksiasi minuun edes kerran<3

Selite: 
aika surkea(ko?)...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot