Nimetön

Runoilija mnpkky

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pelko, kauhun veli, ahdistuksen äiti.
 

Murinaa ja kiukkuisia katseita
viattomuutta ja salaisia haaveita

Rehellistä peilikuvaa
jos minulla menee liian lujaa

Heijastavat ja korostavat
minun puolet pahat ja mahtavat

Niistä saan enemmän voimaa
kuin ne minusta koskaan huomaa

Ne ovat minun
ja minä niiden

Selite: 
Niin, koirani
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot