Tunnen sen..

Runoilija KuroiTora

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kahden vaiheilla..
 

Sä tunsit mut parhaiten,
sinussa tunsin aidon rakkauden.
Kanssas herääminen oli ihanaa,
enkä silmiäni halunnut sulkea, kun mentiin nukkumaan.
Mä tunsin sut. Mä olin sun.
Kaikki oli kanssas ihanaa,
tein virheen ja nyt vituttaa..

Nyt kärsin kaipuusta.
Se on liian kova.
En pysty nukkumaan, kun sä mun mieltäni jäit vaivaamaan.
Satutimme toisiamme,
mutta kuulumme toisillemme.
Tunnen sen..
Nyt odotan, että saan vastauksen.
Vieläkö haluat mut?

Selite: 
Hieman epätoivoista, mutta tuntuu pahalta.. SINUSTA
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot