Urheilu

Runoilija Emmelie89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..Im a sad little girl, hiding from myself, escaping from my feelings.. its all hurting me, it makes me hurt myself, everyday, without feeling anything.. Im not okay. Im just trying to.. show my feelings in my poems. :'(
 

Urheilu on elämäni perusta, ilman sitä tunnen olevani
-en mitään.
Jokainen hikipisara, niin vaivalla työstetty
- osa minua.
Jokainen liikkeeni, jokainen askel, käden heilautus, polkaisu kuin rutistus
-Kaikki veistetty tunteistani.
Tunnen henkeä salpaa, veri jyskyttää kovempaa
-Tunnen eläväni!
Pyöräily, juoksu vaikka futis taikka sähly
- kaikki yhtä rakkautta
Urheilu on rakkaus minuun, tahdon kroppaani vaalia
- siksi sitä ajan, sitä niin kovaa painostan
Äärimmäisyyksien rajoille vien, kaikki energia ulos
-tunnen tyhjyyden, mikä helpotus
Vajoan istumaan, huohottaen.

-En voisi olla enemmän tyytyväinen<3

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot