Valo

Runoilija MidnightCry

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 26.1.2006
Viimeksi paikalla: 16.1.2024 2:37

Asuinpaikka: TAMPERE
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
14.1.1989

ei onni löydy siitä että uutta hamuaa, vaan siitä että oppii saamastaan nauttimaan
 

sun silmäsi hohtavat kirkkaasti
ne mut kauan sitten sokaisi
sun katseesi mut lävisti
se mut hetkeksi pysäytti

mä rupesin miettimään
mitä olen menettänytkään
kun en ole sua aikaisemmin tavannut

sä tulit kuin enkeli
mut täysin yllätit
yhtäkkiä seisoit siinä suoraan edessäin

KERTO: ota kiinni kädestäni
vie mut pois täältä kaaoksen keskeltä
pelasta mun sieluni
johdata mut pois pimeydestä
en halua ketään muuta
koska vain sua mä rakastan

olen odottanut kauan pääsyä pois
pois tästä pimeydestä joka mut ympäröi
kun sä tulit niin toivon kipinä syttyi sisälläin
ajattelin että jos et sinä niin ei sitten kukaan

KERTO: ota kiinni kädestäni
vie mut pois täältä kaaoksen keskeltä
pelasta mun sieluni
johdata mut pois pimeydestä
en halua ketään muuta
koska vain sua mä rakastan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä oli jotenkin sellainen joka pisti kyyneleen silmäkulmaan. Aivan mahtava. Suosikkeihin menee!:)

 

Käyttäjän kaikki runot