Yksinäinen sielu

Runoilija pauluska

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 13.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot vaiettu osa minua, ajatukset ja tunteet.
 

Käsi kädessä
olin kerran kanssas.
Minä otin käteni pois.
Meitä ei oltu tarkoitettu yhteen.
Sinun kuuluu olla jonkun muun
ja minun yksin.
Niin on tarkoitettu,
sitä ei muuta mikään.
Olen yksinäinen sielu.
Olen pahoillani,
jos sua satutin.
Näin on paras,
usko minua.

Selite: 
06.11.2009
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot