Millainen ois mun elämä?

Runoilija pauluska

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 13.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot vaiettu osa minua, ajatukset ja tunteet.
 

Mä mietin.
Jos sun kanssas oisin,
millainen ois mun elämä.
Helvettiä
vai ihanaa?
Sä mua kiusasit.
Mä sua rakastin.
Hiljaisuus lankesi
jäljelle jäi vain katseet.
Silmien kohtaamiset silloin tällöiset.
Rakastan sua vieläkin.
Tiedän,
olen sekaisin.
Mut tunteilleni en voi mitään.
Jos nyt sulle kertoisin,
kun ennen en pysytynyt.
Olisiko asiat toisin kaikilta osin?

Selite: 
23.07.2009
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa kerrontaa!

Hienoa kerrontaa!

 

Käyttäjän kaikki runot