Hyvästit rakkaalle

Runoilija Avanti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinulle kaikki tämä.
 

Minä olin niin tottunut riitelyyn
etten tiennyt tälläistäkin olevan

niin tottunut lähtemiseen
etten tiennyt
että riidankin päätteeksi voi jäädä

laittanut laastarin niin monta kertaa
että kun suutelit minua poskelle
kavahdin
odotin kätesi iskua

vuodet kanssasi
tekivät minustakin pehmeän, näyttivät
kyllä köyhänäkin voi rakastaa
riidoissakin suudella
kertoa huutamatta huomenet

ja sinä suutelit minulta mustelman kerrallaan
annoit luvan murtua

rakensit ehjäksi uudelleen

siitä sinulle kiitos
kiitos kaikilla kielillä
kiitos sydämeni sopukoista

siitäkin jonka myöhemmin annoit vetisin silmin
jatkaa matkaansa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikuttava tarina on, sykähdyttävä.

Liikuttaa, pysäyttää.. kaunis runo

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Avanti Nimetön 27.12.2009 1 Runo
Avanti Sokea hetki 27.12.2009 0 Runo
Avanti Nimetön 10.12.2013 0 Runo
Avanti Hyvästit rakkaalle 10.12.2013 2 Runo
Avanti Univaras 16.11.2014 0 Runo
Avanti Matkalaulu 16.11.2014 0 Runo
Avanti Al fine 18.11.2014 0 Runo
Avanti Solero 18.11.2014 0 Runo
Avanti Oodi Erityiselle 18.11.2014 0 Runo
Avanti (1) 18.6.2015 0 Runo