Maailma

Runoilija Kuningatar Tarsa

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 26.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hauras, tunteikas, pelokas yöperhonen.
 

Minun elämäni uhkaa hukkua
aina yrittäessäni pidätellä itkua.
Elämä yrittää hirttää itse itseään,
kukaan ei onnistunut päästä
tämän pienen tytön sisimpään.
Kaikki ei ole vielä menetetty,
vaikka niin tyttö surkeana luuli.
Hänen aitoa hymyään ei ole kadotettu,
ainoastaan tytön itseluottamus kuoli.
Usein tuntee hän pientä poltetta rinnassaan,
pientä värähtelyä kehossaan.
Syynä siihen lienee rakkaus sekä moni muu,
vääristyy ylös tai alas jyrkästi tytön suu.
Kunpa ei unohtuisi häneltä kokonaan todellisuus,
se ei olisi sula mahdottomuus.
Kaikki ei ole vaaleanpunaista unelmaa,
elämässä on myös tuskaa ja kuolemaa.
Unelmat ja tuska,
totisuus sekä kaikki maailmassa tapahtuva paska
on yhtä kuin elämä.
Maailma on niin julma ja kylmä.

Selite: 
Löysin tämän vanhasta runovihkostani. Ehkä jonkun pari vuotta vanha.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kirjoitettu. :)

kyllä runosi on kylmää kylpyä, mut oisko niin ,et mikä ei tapa se vahvistaa, kun tulee liikaa liian nuorella iällä kannettavaksi, voi taakka olla liika painava kannettavaksi yksin?

Hyvin kirjoitettu. :)

kyllä runosi on kylmää kylpyä, mut oisko niin ,et mikä ei tapa se vahvistaa, kun tulee liikaa liian nuorella iällä kannettavaksi, voi taakka olla liika painava kannettavaksi yksin?

 

Käyttäjän kaikki runot