juuriltaan revitty

Runoilija Lizie90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Life´s what happens to u while u`re busy making other plans. *
 

kysyt olenko sut unohtanut

kuinka voisin

oon siitä jo vuosia unelmoinut

kauan siihen pyrkinyt

mutta poltit jäljen sydämeeni

en siitä eroon pääse vaikka haluisin

sydämeni veit juuriltaan

ei se enää luotas palaa

nyt itseäni ruoskin elämässä eteenpäin

mistä löytäisin jonkun sun kaltaisen

mutta aivan erilaisen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot