Miltein ikuisuus

Runoilija Lizie90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Life´s what happens to u while u`re busy making other plans. *
 

On kauan siitä
miltein ikuisuus
kun viimeksi tapasimme,
katseesi kohtasin,
hymyysi sulin.

En muista enää
lupauksiasi huomisesta.
En muista makua
sun huulien,
en yhteisten hetkien.

Huomen` tapaamme jälleen.
En tiedä mitä odotan
vai odotanko mitään.
Historiamme kenties yhteinen,
mutta valitsit tiesi,
mut risteykseen jätit.
Nyt tieni valitsin,
eikä se mua enää
luokse sun johdata.

Siis huomen kun koittaa:
itkenkö vai nauranko
vaiko kumpaakaan.
Jos vain kiittäisin ja
hyvästit heittäisin
kuten viimeksikin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot