Mitä yrität sanoa?

Runoilija Lizie90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Life´s what happens to u while u`re busy making other plans. *
 

Mitä yrität sanoa?
mihin katosivat ne sanat,
jotka silmäsi minulle viestittävät.
Luinko ne oikein
vaiko harhaako vain
on katseesi tuo,
jonka minuun luot.
Kun kukaan ei nää mulle hymyilet
hiljaisen moi suustasi päästät.
Muuten käännät selkäsi mulle,
kun ystäväsi sut piirittää.
Mitä yrität viestittää
miksi näin ristiriitaisia tunteita
herätät.
Etkö voisi vain sanoa
mitä tuolla sydämessäsi tunnet
mitä se on,
mitä silmissäs nään?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot