Toteen käynyt unelma

Runoilija Lizie90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Life´s what happens to u while u`re busy making other plans. *
 

Taas kasvosi eessäin nään
hymyilet mulle silmin sinisin
Hymyilen, sua kosketan.
Toivon ettei tää unta oo
vaan vielä huomennakin
hymysi kasvoiltasi pastaisi.

Untako vaan, vai unelmaa
joka toteen käynyt on.
En tiedä mitä tehdä,
mitä sanoa
Mutta sinä hymyilet
ja hymyn kavoilleni nostat
poskeani kosketat
Tähän haluaisin jäädä.
Miksei aika seisahtua voisi.
Aikaan ja paikkaan tähän
aina palata tahtoisin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot