Rakkaus,

Runoilija SoliDude

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 1.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

RR: 2004-2008, 2010-
 

Luo katseesi sieluuni
ja sano että

saavut

Liitä elämäsi omaani
ja tunne että

olet turvassa

Ole alaston kuin pahin pelkosi
ja luota

suudelmieni syvyyteen

Sillä minä polvistun syleilyysi
ja pyhitän itseni

Sinulle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

...ja tästä. Laittaa huokaisemaan.

...ja tästä. Laittaa huokaisemaan.

 

Käyttäjän kaikki runot