Irrallinen

Runoilija SoliDude

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 1.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

RR: 2004-2008, 2010-
 

ylivireä väsymys
pohtiva tutkailu

mustavalkolähetys
elämän väreissä

tarkkailu epäily
selitys

Pelko.

Katse hiljaisessa
kaaoksessa

muista kukin joku

epäeheys
, Minä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettavan rehellinen runo omista tunteista.

tunne jolle ei ole sanoja, sinä onnistuit siinä.

koskettavan rehellinen runo omista tunteista.

tunne jolle ei ole sanoja, sinä onnistuit siinä.

 

Käyttäjän kaikki runot