Vuorokausi

Runoilija Mukana ollut

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Talvimaisemaa
katselen ikkunasta
valoisa aamu

Taivaan kuulaus
ja mieltäni kirkastaa
sinun kuvasi

Kävellessäni
illan hämärtyessä
olet luonani

Yö on yllämme
unien valtakunta
olet lähellä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo!

mukavaa syntymäpäivää päivän vanhimmalle :)

kaunis runo!

mukavaa syntymäpäivää päivän vanhimmalle :)

 

Käyttäjän kaikki runot