Taivas on sees

Runoilija Mukana ollut

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Uppoan yhä syvemmälle,
sisemmälle unien,
sinisten kuvitelmien
valtaan.

Taivas on sees,
kylmä maa luminen.

Astelen haaveitteni läpi
pakoon valheita
ja pettymystä.

Astelen kauneuden polkuja
kenenkään sitä näkemättä,
kenenkään tietämättä,
kyselemättä tarkoitusperiäni,
syitäni.

Syvemmälle, sisemmälle
siniseen syvyyteen.

Taivas on sees,
kylmä maa luminen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mainio runo lukea syntymäpäivänäsi.
Onnittelen!

 

Käyttäjän kaikki runot