Lumivalkoinen hetki

Runoilija Mukana ollut

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ulos ikkunastani katselen.
Valkeat ovat suuret lumikinokset.
Ja ohuet pilvet kuin hämyinen uni
vaeltavat yllämme hiljaa
kuin haaveillen.

Katsot minua taas sillä lailla,
sillä vain sinulle ominaisella tavalla,
katseella joka lumoaa minut jälleen
suloisesti ja kipeästi kuin kitkerä viini.
Minä juon sen maljan
mukisematta ja riemuiten pohjaan.
Välittämättä sen tuottamasta tuskasta
sen juon ja humallun sinusta,
katseestasi, lemmen nektaristasi.

Pilvet paksunevat, satavat lunta
ja tuuli riuhtoo pihamaan puita ja pensaita.
En näe silmiesi katsetta.
Viinin huuma on poissa
ja nektarin sulo haihtunut.
Muistojen lokeroissa vain lunta pyryttää
ja aura-auto kolistelee ikkunani alla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo! Väliin rakastaa, väliin unohtaa. Runossasi kohtaavat kaksi eri maailmaa. Hyvää syntymäpäivää!

Haikeankaunista tunnelmaa koskettavassa runossasi.
Mukavaa syntymäpäivää.

Hieno runo! Väliin rakastaa, väliin unohtaa. Runossasi kohtaavat kaksi eri maailmaa. Hyvää syntymäpäivää!

Haikeankaunista tunnelmaa koskettavassa runossasi.
Mukavaa syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot