Saari

Runoilija Taiteilijan tytär

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 9.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Myrskyluodon Maija, joka olosuhteiden pakosta asuu kaupungissa.. Ikuinen etsijä.
 

Kallio
Meri hivelee auringon lämmittäessä
Tai hyökkää raivoisasti kohti
Raskaiden vesipisaroiden kanssa
Lennättäen roiskeita kauas
Tekemällä pinnan petollisen liukkaaksi
Tummaksi kuin yö
Tuuli puhaltaa repien
Pienet kukkaset irti koloistaan
Välillä se liehittelee, leikittelee, pyörien ja tanssien kallionkolosta toiseen
Erilaiset jalat astelevat
Varovasti
Jalansijaa etsien
Toiset riemukkaasti hypellen
Vaaraa tuntematta
Ne kaikkein sinnikkäimmät etsivät kohtaa
Johon juurtua
Jossa kasvaa isoksi
Kallio on
Vankkumaton
Muuttumaton
Se myös elää
Siihen tulee säröjä
Halkeamia
Joskus
Suuren voiman edessä
Kalliokin järkkyy
Muuttaa muotoaan
Mutta silti se pysyy
Vaikka se murentuisi pieniksi kiviksi
Se on silti kallio
Vakaa
Pysyvä.

Selite: 
Jurmon saarella
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot