Halu

Runoilija Taiteilijan tytär

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 9.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Myrskyluodon Maija, joka olosuhteiden pakosta asuu kaupungissa.. Ikuinen etsijä.
 

Sormet liikkuu iholla
Seuraa vartalon muotoja
Välillä viipyen
Hiljaa hyväillen
Silmät ei pysy sormien perässä
Ne hukkuu toisiin
Uppoaa tunteiden syvyyksiin
Varpaat etsii paria
Yrittäen kietoutua yhteen
Hengitys kiihtyy
Muuttuu raskaammaksi
Huulet löytävät toisensa
Ahnaasti , niin kiihkeästi,
Että melkein sattuu
Kädet etsivät uusia kohtia
Koskettaa
Lopulta vartalot sulautuvat yhteen

Liikkuen yhdessä
Yhä nopeammin
Ja villimmin...

Selite: 
Hmmm... ;)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot