Mustavalkosta

Runoilija 293221d6cf0d18cbf0e44c3d405231db

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.1.2006
Viimeksi paikalla: 15.9.2018 2:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Täydellisyyden rippeistä koostuu epätäydellisyys.
 

Jossain vaihees oli pakko huutaa apuu
ei enää kestäny.

Kaikki oli niin mustavalkosta
värintöntä maailmassa.

Halusin väripilkun mun ahdistukseen
mut ainoo pilkku oli valomerkki.

Mä selitin sulle
sanoin suuni puhtaaks.

Sä olit hiljaa
tosi pitkän aikaa.

"tyttö sä oot sekasin"

Selite: 
Tsingtsing
Kategoria: 
 

Kommentit

Viimeinen lause kirvoittaa kyllä hymyn.

 

Käyttäjän kaikki runot