Nimetön

Runoilija feenis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.1.2006
Viimeksi paikalla: 16.1.2021 12:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.1.1992

<318.08.2010
 

Hullu luottaa koko elämänsä
yhden ihmisen varaan.
Hullu antaa sydämmensä saadakseen takaisin
särkyneitä lupauksia ja toteutumattomia unelmia.
Rakkaus on niille,
jotka ovat jo menettäneet kaiken muun.

Selite: 
24.9-09
Kategoria: 
 

Kommentit

kyynisyydessään loistava

Juu, tässä yksi hullu!
HYVÄ runo, josta kiitos.

Niinpä niin...
Loistavia mietteitä.
(Myönnänpä nyt kuitenkin olevani tuollainen hullu -vaikka toisin kuvittelin)

kyynisyydessään loistava

Juu, tässä yksi hullu!
HYVÄ runo, josta kiitos.

Niinpä niin...
Loistavia mietteitä.
(Myönnänpä nyt kuitenkin olevani tuollainen hullu -vaikka toisin kuvittelin)

 

Käyttäjän kaikki runot