Nimetön

Runoilija feenis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.1.2006
Viimeksi paikalla: 16.1.2021 12:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.1.1992

<318.08.2010
 

Sinä vain
Sait mut taas uskomaan
Sinä vain
sait mut nauramaan
sait mut hymyilemään
Sinä vain
Poistit kivun
Täytit reiän
Palautit taas sen tunteen
Sen miltä tuntuu
Rakastaa
Ja miltä tuntuu
kun minua
sinä rakastat

Sä sait mut taas tuntemaan
Perhosia masussa
Naurua silmissä
Ja sydän pullollaan
-rakkautta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä ja kaunis.

Hän vain~
rakastuneen runo,
eli ihana

tauskiin biiisi sinä vain

http://www.youtube.com/watch?v=yGn8vpHU7GM

*Perhosia masussa
Naurua silmissä
Ja sydän pullollaan
-rakkautta*

Hyvin olet kuvannut tuon ihanan tunteen. :)

rakkautta eli ihana

Ihana :) Kaunista tekstiä

Herkkä ja kaunis.

Hän vain~
rakastuneen runo,
eli ihana

tauskiin biiisi sinä vain

http://www.youtube.com/watch?v=yGn8vpHU7GM

*Perhosia masussa
Naurua silmissä
Ja sydän pullollaan
-rakkautta*

Hyvin olet kuvannut tuon ihanan tunteen. :)

rakkautta eli ihana

Ihana :) Kaunista tekstiä

 

Käyttäjän kaikki runot