Nimetön

Runoilija feenis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.1.2006
Viimeksi paikalla: 16.1.2021 12:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.1.1992

<318.08.2010
 

Välillä kun korotat ääntäsi
peitän vartaloni käsillä
odotan iskua
jota ei koskaan tule.
Aina yhtä yllättyneenä,
tämä mies ei satutakkaan.
Katselen kun nukut vieressäni,
kädet ympärilläni.
Turvassa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

rakkautta eli ihana

 

Käyttäjän kaikki runot