Sylissä

Runoilija Lumikki79

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus on aika helpottavaa huomata, että kaikki on tässä. Elämä on tässä. Ei minun tarvitse enää mitään etsiä.
 

Ollaan lähekkäin tässä
jalat toistensa lomassa
niinkuin pullapitkon letit
pidä mua lujaa
kiinni niiin että jaksan huomiseen
niin lujaa että
uskallan taas herätä aamuun niin
ja nähdä
kaiken kauniin.

Selite: 
joskus pelottaa...mutta niinhän meitä kaikkia.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, huoleton runo. Tykkäsin tästä. Niin iloinen..

Kaunista tulkintaa.:)
Riimitys lopussa toi mukavan sävyn
ja tunnelmaa riitti, lyhyessä runossa !
Pidin muistakin runoistasi.

 

Käyttäjän kaikki runot