Joen rannalla

Runoilija Lumikki79

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus on aika helpottavaa huomata, että kaikki on tässä. Elämä on tässä. Ei minun tarvitse enää mitään etsiä.
 

Veljet
muistatteko kesäiset päivät
täynnä iloa ja onnellista lapsuutta
pienet jalat ja kiljahdukset
paratiisin joen rantakivillä

Leppoisat aamut
lakritsijätskiä ja kori limukkaa
joka sorttia joessa kylmenemässä
sieltä kun haki aina pullolliset
ei kai sen viattomampaa iloa
olekkaan?

Kun sauna lämpeni joka ilta
ja grillissä paistui ahven tai hauki
oliko sen ihanampaa kuin polskauttaa
laiturilta lämpimään veteen ja uida kuin kala

Äiti odotti rannalla pyyhkeen kanssa
pikku aarteitaan sisään iltateelle.
Isä tuli kalareissultaan
hymy huulillaan.

Voi veljet
kunpa sen kauniin ajan muistot
säilyisivät ikuisesti!

Selite: 
Dear bros--You always got my back!
Kategoria: 
 

Kommentit

...jotenkin silmään napsahti tuossa tuo paratiisi joki... *nyökyttelee tietäväisenä* Se on pakko olla todellinen paratiisi, tämänkin tekstin perusteella!

Ihan alkoi hymyillyttää. Kauniita muistoja. Jotenkin olet tähän runoon onnistunut vangitsemaan lapsuuden viattomuuden ja hellyyden.

 

Käyttäjän kaikki runot