tässä elämä on

Runoilija Lumikki79

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus on aika helpottavaa huomata, että kaikki on tässä. Elämä on tässä. Ei minun tarvitse enää mitään etsiä.
 

Tänään taas join liikaa kahvia
poltin liian monta tupakkaa
liukastuin pihalla ja
harrastin hieman apatiaa

Tänään taas poltin näppini takassa
selkä niksahti halkoja kantaessa
astuin koiran hännän päälle
ja olin vihainen säälle

Hain postin ja katsoin maksuja
LASKUJA, LASKUJA, LASKUJA

Siltikin illalla, kun poika nukkuu
kun koirat rauhassa tuhisee
sohvan-nurkassa lämmittää
jäisiä varpaita ja vahtivat minua
Alkaa naurattaa---
kiitos tästä päivästä
kiitos että sain kokea
tämänkin päivän.

Kiitos pienestä ihmeestä joka suloisesti tuhisee
unissansa vähän ynisee
kääntää pientä kylkeään ja tuttia mussuttaa
rakkaus on niin suurta että sydäntä ravistaa

On tämä elämä lahja niin suuri
siinä on kuin puussa, latva ja juuri
ja siinä keskirungossa vahvassa vasta
siinä on vauvaa, aikuista, lasta
Kukaan ei sitä puuta kaada, ellet itse
koita juuriltaan saada

Anna sen kasvaa! :)

Selite: 
noh, tästä tuli ihan erilainen kuin olin kuvitellut...Mutta tää on aika minun näköiseni!
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämänkokoinen ja hyvin kaunis runo. Viisaasti katsot arkea. Maistelet sen kaikkia makuja. Upea runo!

 

Käyttäjän kaikki runot