Sua vaan väsytti

Runoilija Vikatikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.. Eikä kukaan enää uskalla väittää meitä rikkinäisiksi.
 

Mulla on ikävä sua
Kulunut lause
Mut liian tosi tähän maailmaan

42 tuntia, edelleen syömättä
Helpompi näännyttää itsensä
kuin katsoa enkelinsä nääntyvän
Pelastin hengen, olin rohkea
Nyt sängyllä itkunsekaista puhetta
kunnes jompikumpi nukahtaa
Mitä pitäisi tehdä,
lamauttava hiljaisuus
Liikaa aikaa ympärillä
jossa kaikilla on kiire

Sulla oli paha olo
Nyt makaat teholla
Toivomassa parasta
jota ei ehkä tule
Arvot sekaisin
Veressä ja elämässä
Letkujen seasta kuulen sun itkun
kun käännyn pois ja toivon että jaksat yli yön

Selite: 
Sekavaa tekstiä mutta sekava oli pääkin
Kategoria: 
 

Kommentit

Raastavalla tavalla kaunis, koskettava runo

Vahvaa sanaa vaikeasta tilanteesta. Joskus sitä vaan ihminen uupuu eikä jaksaisi jatkaa...pelastamaan voi joutua rakkaitaan mitä oudoimmista tilanteista. Koetun makuinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot