Apinan raivolla

Runoilija Thaleia

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 21.12.2009
Viimeksi paikalla: 7.7.2023 14:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Apinan raivolla
siivoan puhdasta.
Nurkasta toiseen ja takaisin
siirtelen huonekaluja.

Pesen ikkunoita seiniä
pölyt saa kyytiä.
Huonekaluvahalla
pistän rättiin vauhtia.

Polvillani jynssään
lattiaa juuriharjalla.
Listoja hinkkaan
hirmuisella vimmalla.

Pakkeloin ja maalaan
vanhaa vaatekaappia.
Hammasharjalla kiillotan
puhdistan vessanpyttyä.

Vaihdan pölypussin
vedän imurilla kattoa.
Laitan kajarit kaakkoon
laulan täysillä heviä.

Väsytän kroppaa
hurjalla tahdilla.
Teen mitä tahansa
joka tyhjentää päätä.
Ettei tarvitsisi ajatella.

Tätä tilannetta.
Ja tuntea.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Siivous on erittäin hyvä ja näkyvä ratkaisu moneen asiaan.
 

Käyttäjän kaikki runot