Olet unelmaa

Runoilija SilverPanther

mies
Julkaistu:
14
Liittynyt: 7.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet unelmaa, tuot elämään tunnelmaa, kuvittele en mitään suurempaa, sinua parempaa, ei ole rakkauttani varmempaa, tunteideni ihmemaata avarampaa paikkaa, kanssasi elämäni seikkailla haluan, syliisi iltaisin valua, kuunnella sydämeni rakkauden laulua, katsella sinua kuin kaunista taulua, ajatuksistani avautua, syvälle sydämeesi rantautua, aidolle rakkaudelle antautua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot