huokaus surusta

Runoilija Hippie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tien kulkija tien on vanki,vapaa on vain umpihanki.

 

katsoessani yöhön
tunnen sisälläni pistoksen
tiedän että olet siellä jossain
mutten sua koskettaa voi

muistaessani hymysi
kipu sydämessäni yltyy
tiedän että olet läsnä sydämessäni
mutten sua rakastaa saa

yön kauneus hukuttaa minut

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot