Nimetön

Runoilija forte

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lillun
 

Sen rulla pöyrii yhä hitaammin, kunnes pysähtyy loksahtaen. Sekunnin murtosoan kestävä katseesi sytyttää tuhansien täyttymättömien toiveiden rutikuivan ruudin räjähtäen. Lennän huimaavalla nopeudella vain murskautuakseni betoniin. Laukean uudelleen. Viaton jollekin toiselle lahjoitettu naurahduksesi saa vielä syntymättömät lapsemme tuleen. Kiihdyn 560 metriin sekunissa murskautuakseni taas. Jälleen laukeaminen. Iskurina pelko. En ole tarpeeksi sitä tätä ja jotain. Joka vitun universumin unelma palaa samantien. Sama tuttu tajunnan räjäyttävä kiihdytys piipusta ulos ja olen valmis tuhoutumaan taas. Tunkeudun johonkin pehmeään ja tunnen sen sykkeen. Se hidastuu hiljaa. Taivaita toisella kymmenellä. En haluaisi herätä. Sillä todellisuudessa siinä toisessa maailmassa en koskaan osu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
forte Värien hinta 1.8.2006 0 Runo
forte Usko 4.3.2006 2 Runo
forte Talvi 4.3.2006 0 Runo
forte Toivo 2.3.2006 1 Runo
forte Nimetön 5.12.2006 0 Runo
forte Nimetön 31.7.2011 0 Runo
forte Nimetön 25.1.2006 3 Runo
forte Nimetön 27.3.2009 0 Runo
forte Taistelu ja Hauta 17.8.2006 2 Runo
forte Ilosanoma 1.8.2006 0 Runo