what i gonna do?

Runoilija Bad-Angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ja Itsekäs :p
 

Mitä minä teen kanssasi?
Olet niin lähellä,
Mutta kuitenkin niin kaukana.
Arvostan sinua ystävänä,
niin kuin myös rakkaana.
Olet elämäni sankari,
sillä pelastit minut itseltäni.
Teit sen rakkaudesta,
etkä säälistä,
niin kuin ensin ajattelin.
Sinä olet se unelmieni prinssi,
jota olen etsinyt maailman joka kolkasta.
Nyt voin elää turvallista elämää,
sinun kanssasi kulta.
Nyt ja aina olen sinun!

Selite: 
kiitoksen osotus omalle rakkaalle, siitä että pelasti minut muutama vuosi sitten.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot