Tuoksut

Runoilija EroticPoet

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On kaksi tuoksua, joita rakastan: sinä ja tuore kahvi.

Kumpikin on parhaimmillaan heti aamulla herättyäni eteen tarjottuina.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Totta joka sana....ja mä en saa kumpaakaan vielä huomenaamulla...mutta ootappa vkonloppua...tää on hieno runo...taidampa siirtää suosikkeihin....

just tämmönen sen pitää olla :)

kyllä tämä on nyt taas sellainen, ettei tähän yksinkertaisesti ole mittään lisättävää. Muuta kun että WAUDE, olet taitava, noin kaikenkaikkiaan "herkistävä" runoilija;)

miksi ei ole kahvilta tuoksuvaa hajuvettä, minä vaan kysyn. se olisi niiiin kätevää.

niimpä..

ihana.

...ei kahvia :)) Z*

Niin hyvä ettei sanotuksi saa, runosi nimittäin!

 

Käyttäjän kaikki runot