Paniikin irvikuva

Runoilija Lumikukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Paniikki,
tuo mokoma sairaus,
piina,
ollut jo vuosia

Vihdoinkin,
pieni hetki tyyni

Rauha

Mutta kiloja,
niitä on
- Ja lisää tulee,
mikäli mielii levätä,

helmassa rauhan.

Peilikuvani,
tuo mokoma,
paniikin irvikuva

Kaiken se ottaa,
kadottaa,
minua säälimättä

Senkin se halusi,
vei mennessään,

- oman muotokuvani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti runosi kuvaa sitä ahdistusta jota vartaloonsa samaistuva voi kokea ja niitä pieniä hetkiä jolloin ihmismieli voi tuntea rauhan, eli kaiken hyväksyminen saapuu olemukseen.

Mutta onko rauha kokoajan? Jos on, mikä estää henkilöä kokemasta sitä kokoajan?

Runosi on ajatuksia herättelevä.

 

Käyttäjän kaikki runot