Olet poissa

Runoilija Lumikukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kieli kiinni kitalaessa,
kädet ristissä rinnalla.
Kyyneleet poskilla
ja mieli jossain kaukana

Ei sitä todeksi ota uskoa,
että pois sut luotamme otettiin
ja salaa hautaan laskettiin

Kumpu karu,
kukaton ja lohduton,
ei niin yhtään sun arvoises

Hautajaisissa ei vieraan vierasta,
vain arkku, sinä ja kantajat,
ei edes vaimosi
- ei ketään

Anna anteeksi ukki,
me emme tienneet.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot