Kaipauksen kyyneleet

Runoilija Lumikukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lupasit minulle,
lupasit tulla luokseni,
lupasit miulle lämmön
- palan itseäsi

Olen uhka suhteellesi
- tiedän sen,
vaikka et ääneen mitään sano,
siksi menit lomaksi kotiin

Hiljaisuudessa tiedän,
että minua rakastat,
tahtoisit luokseni,
mutta yrität sinnitellä

Syksy etenee,
taivas itkee surullisesti
ja minä sen mukana
- suuresta kaipauksesta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaipuu ja ikävä on selvä.
kaunis runo. :)

Haikea, kaihoisa runo, hyvä

Rakastaminen joskus niin mutkikasta

Surullinen, kauniisti kirjotettu :) Tykkäsin :)

Murheellinen,mutta suloinen...

Koskettava ja kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot