Pieni Punahilkka

Runoilija Yakhio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

AKTIIVISEN EPÄAKTIIVINEN~! >W< Ihan vain näin btw. ARARARARARARARRRRH~! Olen ilmeisesti tehnyt paluun. ö__ö Kiitän ja kumarran syvästi, jos joku eksyy kommentoimaan. Kertokaa, kritisoikaa, neuvokaa: otan opikseni ja arvostan opetusta. Ja ihan näin btw #2, saatan lisätä runojani deviantARTiin nimimerkin Nanohara - alle. Yakhio vaihtui pois henkilökohtaisista syistä, mutta täällä pidän yhä saman nimimerkin, niinkuin muuallakin, Nanohara vaihtui vain deviantARTiin. Tack.
 

Pieni punahilkka matkaansa jatkaa,
voitettuaan yhden suden,
vaan mitä lie matkansa edessä vastaan tulevan~?

~*~*

Älä pelkää metsää,
älä yritä paeta,
Helvetistä kotoisin olevat,
suuret sudet nälkäiset vielä jäljillesi löytävät.

~*~*

Vaan varoituksia ei Punahilkka pieni kuunnellut, suoraan suden suuhun asteli,
siinä maassa hän Helvetin suden alla makoili~

~*~*

Kas vain,
Punahilkka sisunsa,
ehkä jopa rohkeutensa,
löysi ja käsiksi kävi eläimeen poloiseen,
joka seuraavassa hetkessä vapisten ynähtelee~

~*~*

Vaan kuuntele hän ei,
tuo Punahilkka,
kääntyy kohtaamaan uhkaajansa,
ylivoima suuri,
kuinka hän voikaan selvitä?

~*~*

Liian suureksi koki Punahilkka vastustajansa,
häntä koipien välissä karkuun loikkii~

~*~*

Selite: 
Ja näin, ennen kuin alatte lyttäämään kirjoitusta, sananen siitä.<br/> Tämä runo tuli lausuttua kesken roolipeliä, oman hahmoni toimesta.<br/> Hän ivaili sillä vastustajalleen, joka oli kuvainnollisesti pieni Punahilkka oman hahmoni ollessa häntä ahdistellut susi.<br/> <br/> <em> ~ Merkit kuvaavat sitä, että hahmoni on hieman laulaen lausunut sanan viimeiset tavut. Eivät ole siin mitään koristeita pelkästään.<br/> Ja ~*~* kuvastaa sitä, että tuossa välissä on sitten tapahtunut jotain, mille sitten seuraavassa säkeessä irvaillaan. <br/> On tarkoituksena jäädä avonaiseksi. </em><br/> Kiitos.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot