Miten elämä opettaa?

Runoilija Hesek

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen urbanisoitunut lapinpoika. Ainoa mitä täällä kehäkolmosen sisäpuolella kaipaan, on porotokka takapihalla, kunnon pakkaset, kunnon pimeä, kunnon valoisa, revontulet ja 50000 neliökilometriä erämaata.
 

Kokeile
koska aina pitää kokeilla

Huomaa erehtyneesi
ja yritä oppia

Kokeile silti uudelleen
silkkaa hulluuttasi

ja pian sinulla on
paha tapa

Niin elämä opettaa
ihmisiä ympärilläsi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä kiteytyy hyvin ihmisen heikkous ja uteliaisuus. Osasin samaistaa tämän itseeni monessakin jutussa :)

Toivon mukaan kukaan ei opeta liian aikaisin, koska keho ei unohda. Itse on vastuussa itselleen, kunhan vain muistaa elävänsä ihmisten maailmassa.

Tulee mieleen tupakointi aika vahvasti, se oli ensimmäinen mielikuva. Mutta sopii moneen muuhunkin asiaan, ja täysin tottahan tuo itseasiassa on.

 

Käyttäjän kaikki runot