Monta minua.

Runoilija Miikka-kun

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Auto vilkuttaa,
oikeaan, vasempaan,
punainen vai vihreä,
oikea vai vasen?

Suu joutavia,
puhuu ja huutaa,
päätös vai ratkaisu,
puhe vai huuto?

Keho tässä maailmassa,
tanssii ja kärsii,
seikkailu vai tulevaisuus,
tanssi vai kärsimys?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot