Totuus.

Runoilija Miikka-kun

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sielun kädet peittävät,
totuutta puhuvan suun,
sanat eivät riko muuria,
maailma vaikeroi.

Sielun kädet ruokkivat,
valheita puhuvan suun,
ja kaikki katsovat iloisaan,
turmiotaan.

Sielun kädet hoitavat,
pahaa puhuvan suun,
Kukaan ei enää hymyile,
hukutte kyyneliin.

Sielun kädet repivät,
rakkautta puhuvan suun,
sydän vuotaa verta,
kyyneleetkin veriset ovat.

Tälläinenkö on ihmisen sielu?
Älä usko vain itseesi,
tai mitä muut sanovat,
usko totuuteen,
usko rakkauteen.

Jotta todelliset sielumme
katkoisivat pahan kädet.


© Miikka K.

Selite: 
Siinäpä miettikää :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot